Kedves Érdeklődő!

Autósiskolánk 1995 tavaszán alakult. Oktatóink már azelőtt is jó nevű de időközben megszűnt, vagy átalakult autósiskoláknál gyakorolták az oktatói szakmát. A Zebránál többféle jogosítványt is szerezhetsz, legnépszerűbb köztük a motoros jogsi, illetve a személy-kistehergépkocsi vezetői engedély, az úgynevezett "B" kategóriás jogsi. 2016 januárjától nálunk a KRESZ tanfolyamot online is végezheted!


A kezdetben négy fővel induló iskola létszáma a mai napig dinamikusan fejlődve tizenöt főre gyarapodott. Az elmúlt húsz év alatt több mint 7000 tanulónk volt. Az évenkénti 500-600 tanuló felkészítése garantálja, hogy nálunk a mennyiség nem mehet a minőségi oktatás rovására. (Például vezetéskor egy időben nem ültetünk össze több tanulót.)


Elméleti előadóink színes egyéniségének, kiváló szakmai felkészültségének, egyénre szabott aprólékos felkészítő munkájának köszönhetően elméleti vizsgázóink eredményessége 80%, mely jelentősen magasabb az országos átlagnál. . Meggyőződésünk, hogy csak a jól megalapozott tudás és lelkiismeretes felkészítés garantálhatja a Te és családod biztonságát az elkövetkezendő "autóséveid" alatt.


A gyakorlati oktatás és vizsgáztatás Pesten, vagy Budán egyaránt megoldható. Áraink kedvezőek. Igyekszünk egyszerű és áttekinthető árajánlatot tenni. Szeretnénk, hogy minél biztosabb tudás birtokában kezdd meg autós éveid.


Ha ismerősöd, rokonod, barátod nálunk tanult és szerezte meg a vezetői engedélyét, majd megelégedéssel nyilatkozott, vedd ígéretnek, hogy Te is hasonló kiszolgálásban részesülsz, mert a ZEBRÁNÁL fokozottan figyelünk egymásra.


AKCIÓ!

Elméleti tanfolyamok díja:

Tantermi oktatás: 35 000 HUF helyett 28 000 HUF, ajándék felkészítő CD-vel!

E-learning oktatás: 32 000 HUF helyett 25 000 HUF

Kedvezményeink kizárólag azokra a tanulóinkra vonatkoznak, akik iskolánknál kezdik meg a tanfolyamot és itt is tesznek sikeres forgalmi vizsgát!

Tapasztalt Oktatók

A gyakorlati oktatás és vizsgáztatás Pesten, vagy Budán egyaránt megoldható. Áraink kedvezőek. Igyekszünk egyszerű és áttekinthető árajánlatot tenni. Szeretnénk, hogy minél biztosabb tudás birtokában kezdd meg autós éveid.

Jogosítvány

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiállított hivatalos jogosítvány.

További részletek:


Nagyon jó autósiskola, a KRESZ-t, a vezetést és az egészségügyi tanfolyamot is azonnal el tudtam kezdeni. Minden vizsgára megfelelően felkészítettek. Az oktatóm is nagyon rendes és türelmes volt velem, vizsga előtt és közben is bíztatott és nyugtatgatott. Tudom, hogy a vizsgabiztosokról sok rémtörténet kering, de ezeket én csak megcáfolni tudom, az én vizsgáztatóm hihetetlen kedves és nyugodt volt végig, nekem is sokszor elmondta, hogy ne izguljak, és azt gondolom, hogy ez a kellemes légkör nagyban hozzájárult a jogosítványom megszerzéséhez.

Korrekt iskola, hozzáértő és segítőkész oktatókkal. Szívesen ajánlom!

Remek iskola. Gyors és akadálymentes ügyintézés, korrekt oktatók.

Legjobb Magyarországon !!!

Itt tettem le a jogosítványt anno 2 éve és mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenben korrektek.