A legjobb autósiskola Budapesten – hogyan válassz autósiskolát? 5 pontban összefoglalva

Ha autós jogsi letételéhez készülsz, egyáltalán nem mindegy milyen autósiskolát választasz.  Ráadásul nincs könnyű dolgod, mert az autósiskolák honlapjait böngészve úgy érzed az árakat képtelenség összehasonlítani, mindenki máshogy áraz. Azt sem tudhatod, hogy valódi árakat látsz-e a honlapon, vagy minden tételnél csak a legolcsóbb árat látod és valójában jóval többe kerül majd Neked ez az egész. Az árazáson túl is rengeteg dolog van, amit praktikum és kényelem szempontjából figyelembe kell venned. Nem mindegy például , hogy mikor kezdhetsz, milyen sűrűn mehetsz gyakorlati órára, hova és hogy összességében mennyi idő alatt végzed majd el a tanfolyamot.

5 pontban összeszedtük azokat a fontos szempontokat, amiket figyelembe kell venned ahhoz, hogy megtaláld a számodra legjobb autósiskolát Budapest és vonzáskörzetében

  1. Nézd meg az árakat az autósiskolák honlapjain és hasonlítsd össze. Fontos kiemelni azt, hogy ne a nagybetűs és legolcsóbb számokat figyeld! Vedd figyelembe az apró betűt, mert sokszor ott lesz elrejtve a lényeg (pl. lehet elrejtve egyszeri regisztrációs díj, vagy maximálva az adott árért a heti vezetési óraszám. Egyes oktatók óradíjai szintén magasabbak lehetnek, mint a legalacsonyabb díj, ami fel van tüntetve) és számolj!
  2. A jogsi letételének első lépése a KRESZ tanfolyam és vizsga. Amikor autósiskolát keresel, fontos, hogy azt az autósiskolát válaszd, ami a közeledben van, mert a sikeres kresz vizsga után következik a gyakorlati vezetés oktatás, ami minimum 30 órás elfoglaltság, tehát nem mindegy mennyit és milyen messzire utazol érte. Ha körültekintően választasz, nem kell majd autósiskolát váltanod, mert az iskolaváltás bizony mindig plusz költséggel jár.
  3. Fontos, hogy Te mikor, kivel, milyen autón, hogyan és mennyi idő alatt szeretnéd megtanulni a vezetést. Ha például keresett jó fej és jó referenciákkal bíró profi oktatóval szeretnél tanulni ő drágább lehet mint a kevésbé keresettek. Vagy ha normális időben szeretnél vezetni tanulni, vagy csak este és hétvégén érsz rá, drágább lehet az óradíj. Ha minél előbb el szeretnéd kezdeni a gyakorlatot, vagy gyorsított tanfolyamot szeretnél, megint csak többe fog kerülni.
  4. Ellenőrizd az autósiskola referenciáit! Kérdezd ki ismerőseidet és nézd meg az autósiskola értékeléseit a neten (Google Reviews, Facebook oldal, stb). Nézd meg hogyan reagál az iskola a nyilvános pozitív és negatív értékelésre, ebből is sok mindent le tudsz szűrni.
  5. A legjobb autósiskolában próbáld megtalálni a számodra legjobb oktatót. Gyűjts referenciákat, találd meg az ismerősöket, akik nála tanultak vezetni. Sokszor ajánlás útján érdemes választani!

Összefoglalva: összehasonlítás után olyan autósiskolát válassz, ahol az árazás átlátható. A gyakorlati órák árai egységesek és transzparensek, regisztrációs díj, meglepetések és rejtett költségek nélkül, és az iskola lehetőleg a közeledben van. Ahol akkor és ott tudsz vezetni azzal az oktatóval, ahol neked a legjobb és még le is ellenőrizted azt, mit mondanak mások az iskoláról és az oktatóról.

Google értékeléseink – Zebrajogsi autósiskola

Zebra Jogsi
4.5
Based on 22 reviews
powered by Google
Adrienn TőkeAdrienn Tőke
18:58 22 Mar 23
Szuper tapasztalataim voltak. Nógrádi József oktatónál tanultam vezetni, aki nagyon jó oktató, türelmes és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Zsolt HorvathZsolt Horvath
09:42 22 Mar 23
Kiváló iskola, az ügyintézés zökkenő mentes volt. Az oktatóm Nógrádi József, tökjófej és támogató volt, pedig nagyon féltem, mert sok rosszat hallottam előtte a gyakorlati oktatókról úgy általában.
Kálmán ReinitzerKálmán Reinitzer
08:51 28 Feb 23
Kiváló iskola, jó a bánásmód.Kiváló tanárt kaptam, emberileg is példás, imádnivaló.Rugalmasak minden téren.Én minden jellegű vizsgából első alkalommal át mentem, megfeleltem tisztességesen.
Zoltán dr. PappZoltán dr. Papp
09:39 03 Jun 22
Nagyon szuper hely, csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Minden vizsga elsőre sikerült, hála a felkészült kollégáknak köszönhetően.Mind a KRESZ, mind a gyakorlati oktatás/órák során szakszerű képzésben volt részem.Bármilyen kérdés esetén nagyon gyorsan választ/iránymutatást kaptam.Az ügyvezetőt kifejezetten csakis ajánlani tudom, sok segítséget kaptam tőle a tanulási folyamat alatt, amit ezúton is köszönök szépen!Ha tehetitek ezt a sulit válasszátok!
Álmos TörökÁlmos Török
11:51 24 Jun 20
Nagyon rendesek, korrektek és jófejek az oktatók. Jó hangulatban telik a vezetés, kedvesek és megértők. Csak ajánlani tudom másoknak, sok ismerősöm is náluk tett sikeres vizsgát.
js_loader

Jogosítvány árak – Zebrajogsi autósiskola

Az alábbi táblázatban szereplő árak tájékoztató jellegűek, mert a gyakorlati órák díja oktatótól függ. A pontos árakért és feltételekért nézd meg ártáblázatunkat a linkre kattintva: Zebra jogosítvány árak


ELMÉLET

+ Tantermi KRESZ oktatás (28 óra, 7 alkalom): 39.990 Ft vagy

E-learning KRESZ oktatás: 39.990 Ft

(E-learning KRESZ oktatás angol vagy német nyelven: 64.990 Ft)

+ KRESZ vizsga: 4.600 Ft


GYAKORLAT

+ Gyakorlati óradíj, pótóra díj: 8.000 Ft-tól/óra 30 óra kötelező óraszámmal: 240.000 Ft-tól

+ Forgalmi vizsga: 11.000 FtB JOGSI ÁR ÖSSZESEN*: 295.590 Ft-tól


gyakorlati oktatás óradíja oktatónként eltérő, egyéni óradíjakat lásd az oktatói óradíj táblázatban

Gyakorlati oktatás - Zebra Autósiskola Budapest - tanpályák 4 helyen

A vezetési órák gyakoriságát te választhatod meg. Az oktatás a hét minden napján reggel 7:00-tól este 19:00-ig. Gyakorlati tanórák 50 percesek, 1 alkalommal 2*50 percet tartunk.

  • III. kerület Mozaik utca – Autósiskola Óbuda

  • XIV. kerület, Mogyoródi út 32. – Autósiskola Zugló

  • XIX. kerület, Vas Gereben utca 2-4. – Autósiskola Kispest

  • XI. kerület Budaörsi út – Autósiskola Budaörs

Jogsi jelentkezés

Tanfolyamainkra háromféle módon jelentkezhetsz:

1. Kattints a linkre és írj nekünk:

2. Kattints a linkre és hívj minket telefonon:

3. Jelentkezz személyesen irodánkban, kedden és csütörtökön 13.00-18.00 között, az alábbi címen: